Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de botez Eucalyptus Wreath, tip card, cu frunze de eucalipt.

 2. Invitatie de botez Jungle Story, tip card, cu elemente realizate in stil pictural.

 3. Invitatie de botez Dreamy Bear, tip card, cu un ursulet prins in lumea viselor.

 4. Invitatie de botez Cheerful Design, tip card, cu elemente florale vesele.

 5. Invitatie de botez Beloved Gift cu ramuri verzi ce incadreaza textul invitatiei. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 6. Invitatie Regal Lace, modelul emana eleganta prin elementele ce imita dantela. Realizata in tonuri pastel, aduce un plus de delicatete si se potriveste de minune unui eveniment romantic, elegant. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Invitatie de botez Happy Friends cu animalute vesele realizate intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Invitatie de nunta Soft Embrace, model elegant, cu elemente florale. Este compusa dintr-un invelis din foaie de calc, tag si panglica argintie. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Invitatie Dreamy Bear pentru Baby Shower cu ursuletul somnoros.

 10. Invitatie Blooming Poppy, florala, delicata, cu modele de maci. Este varianta ideala pentru o nunta eleganta, romantica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2