Seteaza crescator

  1. Invitatie de nunta Indie Love in culori vibrante, potrivita pentru un eveniment unic, remarcabil. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  2. Invitatie de nunta Lacy Shimmer potrivita pentru un eveniment elegant. Modelul contine cardul de baza, foaie de calc si panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Invitatie de petrecere Christmas Joy! Omul de zapada este prezent, cadourile sunt pregatite, atmosfera de sarbatoare inunda casa, mai ramane doar sa iti inviti prietenii la petrecerea Craciun!

  4. Invitatie Noah's Ark, de botez, tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului pe verso si aduce un plus de originalitate. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, carduri de nume sau panou.

  5. Invitatie Typography Flowers cu elemente florale si note muzicale, realizata intr-un stil vintage si potrivita pentru o nunta romantica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  6. Invitatie Typography cu un aspect rustic si o aranjare moderna a textului, potrivita pentru o nunta relaxata, cu un aer romantic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator