Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Invitatie Harvest Season, de toamna, accesorizata cu fundita si card de confirmare.Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesori din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 3. Invitatie de nunta Pumpkin Patch cu elemente caracteristice toamnei. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte acceosrii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Invitatie de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 5. Invitatie de botez Sweet Unicorn cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Invitatie de botez Happy Unicorn, vesela si colorata pentru un botez de poveste! Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Invitatie de botez Sprinkle Flowers cu elemente florale, delicate. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Invitatie de botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie Bohemian Crown cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Invitatie Flowery Crest, cu un design simplu, natural, cu usoare accente rustice si un stil floral predominant - modelul ideal pentru o nunta romantica, rustica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2