Ati ales deja invitatia? E timpul sa o personalizati!

Adaugati un plus de originalitate invitatiilor voastre, personalizandu-le pana in cel mai mic detaliu!

1. Personalizeaza un model existent

Alege textul dorit, culorile preferate dintre cele disponibile la model, dimensiunea care ti se pare cea mai potrivita si textura cartonului. Foloseste-te de toate detaliile pentru a-ti crea modelul ideal! Aceste servicii sunt gratuite. In cazul modificarii dimensiunii invitatiei pretul produsului se va recalcula (poate creste sau scadea in functie de dimensiunea dorita). Poti folosi orice text pentru modelul ales.

Grafica oricarei invitatii poate fi folosita pentru meniuri si celelalte printuri de la eveniment fara a se achita taxe suplimentare.

2. Alege paleta de culori potrivita evenimentului

Daca variantele de culori disponibile nu sunt potrivite pentru cromatica evenimentului, acestea se pot modifica, achitand o taxa de grafica de 150 lei.

3. Imbina mai multe modele

Nu te poti hotari la o singura invitatie? Imbina mai multe elemente din invitatiile noastre, schimba fonturile sau adauga unele detalii noi, in aceasta situatie se va adauga o taxa de grafica de 150 lei la suma toata de plata.

4. Creaza un model nou

Daca doresti ca invitatia sa va reprezinte pana in cel mai mic detaliu, putem gandi impreuna un model complet nou personalizat. Pentru realizarea unei grafici noi, se va percepe o taxa de 300 lei, care se va adauga la suma totala de plata. In aceasta suma e inclusa grafica printurillor pentru eveniment: invitatii, meniuri, numere de masa, etc. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

Dreptul de propietate al modelelor noi realizare cat si a designului invitatiilor ramane in propietatea Zizula Cards SRL si in cazul in care clientul a platit taxa de prelucrare grafica.

 5. Accesorii

O invitatie accesorizata e mereu la moda! De aceea va punem la dispozitie mai multe variante de accesorii din care sa va alegeti preferatul: plicuri personalizate, etichete, panglici sau dantele. Daca doriti plicuri personalizate cu numele mirilor sau a invitatilor se aplica o taxa de 0,5 lei/plic. Pretul etichetelor se calculeaza in functie de dimensiune, o eticheta cu diametrul de 38 mm este 0,5 lei. Pentru panglica se adauga 1,5 lei/buc, iar la dantela pretul este calculat in functie de modelul ales.

6.Urgentarea comenzii

Perioada de finalizare a unei comenzi de invitatii de botez este de o saptamana, iar invitatiile de nunta au ca termen de finalizare doua saptamani. Pentru urgentarea unei comenzi in 2 zile lucratoare se achita o taxa de urgenta de 150 lei.

7.Grafica proprie

Realizam doar partea de print daca aveti grafica proprie. Pentru oferta de pret si alte informatii ne puteti contacta.