Seteaza crescator

  1. Panou "Bun venit!" Happy Friends cu animalute vesele realizate intr-un stil pictural. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

  2. Panou de botez Happy Unicorn vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Panou pentru botez Leaf Crown, in culori calde, cu tema padure, potrivit pentru un botez tomnatic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Panou pentru asezarea invitatilor Pixie Dust, cu praf magic de zane, colorat in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Panou de botez Dear Alice cu elemente din Alice in Tara Minunilor. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri sau numere de masa.

  6. Panou pentru asezarea invitatilor Balloons Sprinkle cu baloane in diferite nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

  7. Panou de botez Noah's Ark, in carouri, cu tenta vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, carduri de nume sau meniuri.

Seteaza crescator