Seteaza crescator

  1. Meniu tip card cu un aspect rustic si o aranjare moderna a textului, potrivit pentru o nunta relaxata, cu un aer romantic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Meniu Gypso cu design floral si influente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, numere de masa, carduri de nume sau panou.

  3. Meniu de nunta Orient Express, potrivit pentru pasionatii de calatorii. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  4. Meniu Love to Travel, cu accente vintage si un aer romantic. Modelul este ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Meniu Meniu Cartea Nuntii cu elemente de poveste si accente vintage, potrivit pentru o nunta tematica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  6. Meniu Vintage Telegram, tip telegrama, ce aduce o nota de autenticitate. Modelul include pe prima pagina atat numarul mesei, cat si numele mirilor.

  7. Meniu Postcard Flowers ce imbina stilul vintage cu detalii romantice si elemente florale. Modelul include numarul mesei pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Meniu Postcard, vintage, cu aspect de carte postala. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  9. Meniu Postcard, vintage, cu aspect de carte postala. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  10. Meniu Love Telegram cu elemente specifice telegramei, ce aduc un aer vintage. Modelul include numarul mesei si numele invitatilor pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator